Fotoprinting

[wolf_col_9 class=”first”]

Prachtige [bd_themecolor]fotoprint[/bd_themecolor] van ongekende [bd_themecolor]kwaliteit![/bd_themecolor]

Bestel [bd_themecolor]direct en gemakkelijk[/bd_themecolor] uw fotoprint naar keuze

Over Fotoprinten….

Fotoprinten doen we bij Coloron al sinds mensenheugenis; vakprinten, profprinten, volumeprinten tot groot formaat beurspanelen. Expositie-en kunstpanelen zijn bij ons in vertrouwde handen. Digitaal printen, op Fuji fotopapier, van mat tot super hoogglans, met een maximale breedte van 125 cm, tot een lengte van 300 cm. Lambda Fotoprint.

Epson digitale inkjetprint, met een standaard output van 1440 DPI, levert optimale weergave van uw aangeleverde documenten. Coloron verwerkt formaten met een maximale breedte van 150 cm tot een lengte van…. FotoPro.

Art- en/of Barietprinten? Ze zijn ons bekend, een Hahnemühle of een Innova fibaprint Baryta, wij werken hier graag mee, dus uitsluitend op de beste materialen.

Ontwerpers c.q. interieurinrichters maar ook bedrijven maken graag gebruik van onze vrijblijvende optie Locatie Oriëntatiebezoek. Entree, kantoorinrichting of hoteldecoratie; het kan allemaal!

[/wolf_col_9]

[wolf_col_3 class=”last”]

Soort [bd_themecolor]fotoprints[/bd_themecolor]

Lambda Mat / Glans
Lambda Hoogglans
Lambda Metal
FotoPro Vibrand Lustre
ArtPrint Hahnemühle
Inova fibaprint Baryta

[/wolf_col_3]


[wolf_col_3 class=”first”]

Novasilk

Uw foto op NovaMount®

NovaMount® is een productvariant, die door het gepolijste zilverkleurige basispaneel de unieke dimensie in beeldbeleving van Alumount nog vele malen sterker presenteert. Lichte tinten, goud, zilver, en koper hebben in hun weergave een bijna natuurlijke metaalglans. Een effect dat nog eens versterkt wordt als u voor Liquid High Gloss afwerking kiest….

[/wolf_col_3]
[wolf_col_3]

Pic3

Uw canvas op maat

Canvas Artist, uit de stal van de firma Hahnemuhle, al meer dan 150 jaar producent van traditionele schets en schilder materialen, 100% katoen doek (off white), met high-end coating geschikt gemaakt voor inktjet printing. zij noemen het de “Hahnemuhle FineArt Canvas,” Wij noemen het… De beste Fine Art kwaliteit Handmatig gespannen op….

[/wolf_col_3]
[wolf_col_3]

Voorbeeld

Uw foto op Dibond

Dibond platen bestaan uit een stevige kern van polyethyleen plastic, met toplagen van 0,03mm aluminium. Dit zorgt ervoor dat de plaat  duurzaam is, vorm en maatvast.  Daarnaast zijn de platen voorzien van een polyester coating,  Dit alles maakt dat ze ideaal zijn voor het verlijmen van Fotoprint op Dibond. Uiteraard voelen Artprint en Barietprint….

[/wolf_col_3]
[wolf_col_3 class=”last”]

Alumount

Dé eyecatcher! Alumount®

AluMount® is door Coloron te Haarlem ontwikkeld en biedt u een unieke dimensie in beeldbeleving.Het proces van printen op een zeer speciale media en cacheren op geprepareerde aluminium en zilver panelen realiseert een zeer hoog reflecterend vermogen. De beleving van het fotobeeld ervaart u bijna als driedimensionaal Met AluMount® bent u in staat te….

[/wolf_col_3]