Dibond

[wolf_col_9 class=”first”]

Uw [bd_themecolor]foto[/bd_themecolor], [bd_themecolor]art[/bd_themecolor] of [bd_themecolor]barietprint[/bd_themecolor], geleverd als [bd_themecolor]Dibondpaneel[/bd_themecolor]

Bestel [bd_themecolor]direct en gemakkelijk[/bd_themecolor] uw formaat en afwerking.

Over fotoprint op Dibond….

Dibondplaten bestaan uit een stevige kern van polyethyleen plastic, met toplagen van 0,03mm aluminium. Dit zorgt ervoor, dat de plaat duurzaam is; vorm- en maatvast. Daarnaast zijn de platen voorzien van een polyester coating, e.e.a. maakt dat ze ideaal zijn voor het verlijmen van Fotoprinten. Uiteraard voelen Artprint en Barietprint zich hier ook uitstekend op thuis.

Let op de mogelijkheden van onze oppervlakteafwerking; Beschermfolie en Liquid High Gloss. (epoxy)

Wij adviseren u het paneel te laten voorzien van een aluminium ophangprofiel. Voor kleine formaten zijn paneelafstandhouders al voldoende.

[/wolf_col_9]

[wolf_col_3 class=”last”]

Soort [bd_themecolor]Dibond[/bd_themecolor]

Dibond + Proprint
Dibond + Artprint
Dibond + Barietprint

[wolf_spacer height=”25″]

Soort [bd_themecolor]Finish[/bd_themecolor]

Epoxy finish (optie)
Beschermfolie (optie)

[/wolf_col_3]


[wolf_col_3 class=”first”]

fotoprinting

Hoge kwaliteit fotoprint

Fotoprinten doen we bij Coloron al sinds mensenheugenis; vakprinten, profprinten, volumeprinten tot groot formaat beurspanelen. Expositie- kunstpanelen zijn bij ons in vertrouwde handen. Digitaal printen, op Fuji fotopapier, van mat tot super hoogglans met een maximale breedte van 125 cm, tot een lengte van 300 cm….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Pic3

Uw canvas op maat

Canvas Artist, uit de stal van de firma Hahnemuhle, al meer dan 150 jaar producent van traditionele schets en schilder materialen, 100% katoen doek (off white), met high-end coating geschikt gemaakt voor inktjet printing. zij noemen het de “Hahnemuhle FineArt Canvas,” Wij noemen het… De beste Fine Art kwaliteit Handmatig gespannen….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Nova zilver

Uw foto op NovaSilk®

NovaSilk® heeft de uitstraling van een zachte glow en ingetogen reflectie. Deze mystieke uitstraling komt vooral bij gedempte sfeerverlichting goed tot uiting. Het gebruik van een speciale tussenlaag zorgt voor het ingetogen karakter van de print, maar kan ook zorgen voor een ultieme reflectie. NovaSilk is flexibel en kan tevens op niet….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3 class=”last”]

Alumount

Dé eyecatcher! Alumount®

AluMount® is door Coloron te Haarlem ontwikkeld en biedt u een unieke dimensie in beeldbeleving.Het proces van printen op een zeer speciale media en cacheren op geprepareerde aluminium en zilver panelen realiseert een zeer hoog reflecterend vermogen. De beleving van het fotobeeld ervaart u bijna als driedimensionaal Met AluMount®….

[/wolf_col_3]