AluMount®

[wolf_col_9 class=”first”]

Uw foto als [bd_themecolor]eyecatcher[/bd_themecolor] op ons eigen product [bd_themecolor]AluMount®[/bd_themecolor]

Bestel [bd_themecolor]direct en gemakkelijk[/bd_themecolor] uw eigen AluMount® paneel!

Over fotopaneel AluMount®….

AluMount® is door Coloron te Haarlem ontwikkeld en biedt u een unieke dimensie in beeldbeleving.

Het proces van printen op zeer speciale media en cacheren op geprepareerde aluminium- en zilverpanelen realiseert een zeer hoog reflecterend vermogen. De beleving van het fotobeeld ervaart u bijna als driedimensionaal.

Met AluMount® bent u in staat te componeren met licht en emotie.

Onze website geeft u een impressie van de unieke optische effecten. De beleving van het beeld kunt u uitsluitend op het originele AluMount®paneel beoordelen. Laat u verrassen door de Coloron innovaties;  AluMount®,  NovaMount® of NovaSilk® panelen.

De jongste innovatie, sinds kort aan de Alumount® reeks toegevoegd, noemen we de NovaBox®, met een 40mm dik zijaanzicht. Voorzien van uitgefreesde ophangogen, voor perfecte vlakligging tegen de wand. Standaard geleverd met een Liquid High Gloss afwerking. Productietechnisch is de box alleen in vaste maten leverbaar (zie het bestelformulier).

[/wolf_col_9]

[wolf_col_3 class=”last”]

[bd_themecolor]Soort[/bd_themecolor] AluMount®

AluMount®
NovaMount®
NovaSilk®
NovaBox®

[/wolf_col_3]


[wolf_col_3 class=”first”]
Voorbeeld

AluMount®
(Soft Reflection)

AluMount® Basic hier begint het verhaal van een unieke dimensie in de beleving van fotografische beelden. Het effect van AluMount Basic is van ingetogen karakter. Een portret of een compositie komen heel goed tot hun recht. Kleuren worden subtiel weergegeven. En toch is er ook die mystieke extra dimensie. Alumount Basic wordt geproduceerd op een speciaal geprepareerd aluminium paneel van 1mm dikte. Het is de voordeligste variant uit de AluMount collectie.

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Voorbeeld

NovaMount®
(Bright Reflection)

NovaMount® is een productvariant, die door het gepolijste zilverkleurige basispaneel de unieke dimensie in beeldbeleving van Alumount nog vele malen sterker presenteert. Lichte tinten, goud, zilver, en koper hebben in hun weergave een bijna natuurlijke metaalglans. Een effect dat nog eens versterkt wordt als u voor Liquid High Gloss afwerking kiest. Een ideaal podium voor sieraden, ijskristallen, edelstenen, glas of metaal. NovaMount is standaard een 3mm paneel.

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Voorbeeld

NovaSilk®
(Silk Reflection)

NovaSilk® heeft de uitstraling van een zachte glow en ingetogen reflectie. Deze mystieke uitstraling komt vooral bij gedempte sfeerverlichting goed tot uiting. Het gebruik van een speciale tussenlaag zorgt voor het ingetogen karakter van de print, maar kan ook zorgen voor een ultieme reflectie. NovaSilk is flexibel en kan tevens op niet paneelgebonden of andere materialen worden ingezet. Licht gebogen vormen kunnen zo een verassend effect toevoegen.

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3 class=”last”]

Voorbeeld

NovaBox®
(Bright Reflection)

NovaBox® is ontwikkeld volgens een uitgekiend Coloron concept, en voegt een extra dimensie toe aan de unieke beleving van fotobeelden. de basis voorbereiding van de box gebeurd met nauwkeurige freesmachines, die maken dat de box uit een geheel bestaat, en door ons gemodelleerd worden. De box is 40mm diep met in de achterzijde uitgefreesde ophang ogen. De Novabox kan strak tegen de wand gemonteerd worden. Alleen geleverd met  Liquid High Gloss afwerking.

[/wolf_col_3]