Canvas

[wolf_col_9 class=”first”]

Professionele [bd_themecolor]canvaspanelen[/bd_themecolor] van zeer hoge [bd_themecolor]kwaliteit![/bd_themecolor]

Voor een [bd_themecolor]prachtig en haarscherp[/bd_themecolor] doek aan de wand!

Over Canvasdoek….

Canvasdoeken Niet in alle soorten en maten,…. Wel in de beste kwaliteiten.

Canvas Pro, zoals het hoort te zijn, van 100% katoen, zuiver wit met een fijne oppervlaktestructuur. Of kunstenaarscanvas als u dat wilt. Wij noemen het…. De beste Pro kwaliteit.

Canvas Artist, uit de stal van de firma Hahnemühle. Al meer dan 150 jaar producent van traditionele schets- en schildermaterialen. 100% katoendoek (off white), met high-end coating, geschikt gemaakt voor inktjet printing. Zij noemen het de “Hahnemühle FineArt Canvas,” Wij noemen het.… De beste Fine Art kwaliteit.

Handmatig gespannen, op een  2cm Classic spieraam inclusief een ophangset, of met doorlopend beeld gespannen op een 4,5cm Museumraam.

Voor niet courante maten of aantallen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan een scherpe prijsopgave doen toekomen.

[/wolf_col_9]

[wolf_col_3 class=”last”]

Soort [bd_themecolor]canvasdoeken[/bd_themecolor]

Canvas Pro Classic
Canvas Pro Musea
Canvas Art Classic
Canvas Art Musea

[/wolf_col_3]


[wolf_col_3 class=”first”]

fotoprinting

Hoge kwaliteit fotoprint

Fotoprinten doen we bij Coloron al sinds mensenheugenis; vakprinten, profprinten, volumeprinten tot groot formaat beurspanelen. Expositie- kunstpanelen zijn bij ons in vertrouwde handen. Digitaal printen, op Fuji fotopapier, van mat tot super hoogglans met een maximale breedte van 125 cm, tot een lengte van 300 cm….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

NovaBox

Uw foto op Novabox®

NovaBox® is ontwikkeld volgens een uitgekiend Coloron concept, en voegt een extra dimensie toe aan de unieke beleving van fotobeelden. de basis voorbereiding van de box gebeurd met nauwkeurige freesmachines, die maken dat de box uit een geheel bestaat, en door ons gemodelleerd worden. De box is 40mm diep met in de….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Voorbeeld

Uw foto op Dibond

Dibond platen bestaan uit een stevige kern van polyethyleen plastic, met toplagen van 0,03mm aluminium. Dit zorgt ervoor dat de plaat  duurzaam is, vorm en maatvast.  Daarnaast zijn de platen voorzien van een polyester coating,  Dit alles maakt dat ze ideaal zijn voor het verlijmen van Fotoprint op Dibond….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3 class=”last”]

Alumount

Dé eyecatcher! Alumount®

AluMount® is door Coloron te Haarlem ontwikkeld en biedt u een unieke dimensie in beeldbeleving.Het proces van printen op een zeer speciale media en cacheren op geprepareerde aluminium en zilver panelen realiseert een zeer hoog reflecterend vermogen. De beleving van het fotobeeld ervaart u bijna als driedimensionaal Met AluMount®….

[/wolf_col_3]