Aluminium

[wolf_col_9 class=”first”]

Uw foto verwerkt op hoge [bd_themecolor]kwaliteit Aluminium[/bd_themecolor]

Bestel [bd_themecolor]direct en gemakkelijk[/bd_themecolor] uw foto op aluminium!

Over fotoprint op Aluminium….

Door de platen te anodiseren (aanbrengen van een extra oxidelaag) wordt de corrosieweerstand en de slijtvastheid verhoogd. Deze platen, die door ons gebruikt worden, zijn 1-mm dik en super vlak. Ideaal voor het verlijmen van fotoprint glans, hoogglans en metalprint.

Let op de mogelijkheden van extra afwerkingen; Beschermfolie of Liquid High Gloss. (epoxy)

Wij adviseren u het paneel te laten voorzien van een aluminium ophangprofiel. Voor kleine formaten zijn de paneelhangers al voldoende.

[/wolf_col_9]

[wolf_col_3 class=”last”]

[bd_themecolor]Aluminium[/bd_themecolor] opbouw

Fotoprint
Aluminium 1mm
Ophangprofiel
Paneelhangers

[/wolf_col_3]


[wolf_col_3 class=”first”]

fotoprinting

Hoge kwaliteit fotoprint

Fotoprinten doen we bij Coloron al sinds mensenheugenis; vakprinten, profprinten, volumeprinten tot groot formaat beurspanelen. Expositie- kunstpanelen zijn bij ons in vertrouwde handen. Digitaal printen, op Fuji fotopapier, van mat tot super hoogglans met een maximale breedte van 125 cm, tot een lengte van 300 cm….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Pic3

Uw canvas op maat

Canvas Artist, uit de stal van de firma Hahnemühle, al meer dan 150 jaar producent van traditionele schets en schilder materialen, 100% katoen doek (off white), met high-end coating geschikt gemaakt voor inktjet printing. zij noemen het de “Hahnemühle FineArt Canvas,” Wij noemen het… De beste Fine Art kwaliteit Handmatig gespannen….

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3]

Novasilk

Uw foto op Dibond

Dibond platen bestaan uit een stevige kern van polyethyleen plastic, met toplagen van 0,03mm aluminium. Dit zorgt ervoor dat de plaat  duurzaam is, vorm en maatvast.  Daarnaast zijn de platen voorzien van een polyester coating,  Dit alles maakt dat ze ideaal zijn voor het verlijmen van Fotoprint op Dibond. Uiteraard voelen Artprint…..

[/wolf_col_3]

[wolf_col_3 class=”last”]

Alumount

Dé eyecatcher! Alumount®

AluMount® is door Coloron te Haarlem ontwikkeld en biedt u een unieke dimensie in beeldbeleving.Het proces van printen op een zeer speciale media en cacheren op geprepareerde aluminium en zilver panelen realiseert een zeer hoog reflecterend vermogen. De beleving van het fotobeeld ervaart u bijna als driedimensionaal Met AluMount®….

[/wolf_col_3]